Om os

Kolding Snacks og Popcorn Service blev grundlagt i år 1991 af Henning Pedersen.


Det første år omfattede varesortimentet primært snacks til varmeskabe, popcorn og diverse bægre/kræmmerhuse. Efterhånden blev varesortimentet udvidet til også, at omfatte vafler og tilbehørsvarer til is.


Henning har sammen med sin kone Else, drevet en is butik i et par år, hvilket har givet et stort indblik og viden i netop disse kunders behov og ønsker.

I år 2017 indgik Henning et samarbejde med Dorthe Christensen og virksomheden skiftede navn til Kolding Snacks.


Dorthe har igennem de sidste 15 år varetaget opgaver på kontor, som indkøb, lagerstyring, salg, bogholderi, kundeservice mm. Hun har sammen med sin mand dreven egen virksomhed siden år 2010.

Dorthe har overtaget alle kontor og lagerfunktioner i Kolding Snacks, imens Henning fortsat er i marken, som den rullende købmand. Derved udnyttes vores kompetencer på bedste vis.


Vi lægger vægt på et højt serviceniveau med egne biler på faste vareturer. Hvilket betyder, at kunder får en personlig levering af varer på aftalte dage og varerne bliver leveret på det ønskede sted i butikken.

Kolding Snacks er erfaren i håndtering af vafler, som er vores primære produkt, men et meget skrøbeligt produkt, som ikke tåler stød mm. og derfor skal behandles med den største omhu.


Udover vafler, har vi alt til is butikker, caféen mm. dog med undtagelse af isen.

I dag omfatter varesortimentet: Vafler, drys, topping, sovse, flødeboller, pandekagemel, engangsartikler, servietter/håndklæderuller, varme drikke, kolde drikke og meget mere.Kontakt os venligst på nedenstående telefonnr. eller mail adr.


Kolding Snacks ApS

Skærsøvej 36

6040 Egtved

cvr.nr: 40620591 


Telefon 88 44 75 75

Email kontor@koldingsnacks.dk